Wednesday, June 25, 2008

Sentiasa Di Hati. Dahulu, Kini & Selama Nya 2008

What is life without our friends from the past - who choose to stay evergreen.

Majlis sirratulrahim kita kembali lagi!
"Sentiasa Di Hati. Dahulu, Kini & Selama Nya 2008"Gambar-gambar dari gatherings tahun-tahun lepas.
2006 Gathering (at Hazali's house): http://mummy-n-girls.fotopages.com/
2007 Gathering (at Safiah's house): http://picasaweb.google.com/safiaho/BBQGathering23Jun2007


Majlis "Sentiasa Di Hati. Dahulu, Kini & Selama Nya 2008" pada tahun ini akan diadakan di kediaman Puan Miza & Encik Riz di

No. 2, Jalan Putra Bistari 2/1M, Putra Heights (GPS: 3° 0'47.41"N, 101°34'45.76"E),

pada hari Sabtu 28 Jun 2008 pukul 3 petang.

Ribuan terima kasih, kepada Puan Miza sekeluarga yang telah sudi menyumbangkan tempat untuk majlis kita. Seperti biasa, majlis kita adalah terbuka kepada semua ahli keluarga dan teman-teman. Oleh itu, kita amat berbesar hati sekiranya semua yang hadir akan datang bersama suami/isteri, anak-anak, teman, pembantu rumah, malah bersama ibu bapa.

Jangan malu, jangan segan, adalah diharapkan ini akan menambah kemeriahan majlis.

Hati gajah sama di lapah, hati kuman sama di cecah. Untuk juadah dan hidangan, kita akan lakukan secara "Pot Luck". Harapan kita supaya juadah dibawa, adalah dalam jumlah yang sederhana, untuk mengelakkan pembaziran.

Sila balas email ini untuk menyatakan kehadiran anda dan keluarga/teman dan nyatakan juadah yang akan anda bawa - secepat yang boleh.

Pergi ke kedai membeli gula,
Singgah sebentar di kedai permata,
Menanti masa bertemu semula,
Menambah erat hubungan kita.

Singgah sebentar di kedai permata,
Permata asli cantik kilauannya
Menambah erat hubungan kita.
Semoga ikatan kekal selamanya

Terima kasih di atas sokongan anda.

Senarai Undangan: Cik Aemi Nadia .En. Ahsan Mukhtar sekeluargaEn. Almahdi sekeluargaPn. Awin sekeluargaEn. Azhar Rahim sekeluargaEn. Fahmi sekeluargaPn. Hanim sekeluargaEn. Hazali sekeluargaPn. Herni sekeluargaEn. Jamal Khir sekeluargaPn. Julee sekeluargaEn. Khairul sekeluargaCik Maisara Jamaludin .Pn. Mazurah sekeluargaPn. Miza sekeluargaEn. Muhammad Adam sekeluargaPn. Nadia sekeluargaPn. Ninuk sekeluargaEn. Nizam .Cik Nora .Cik Nur Idamilia sekeluargaPn. Nurazah sekeluargaEn. Roslan sekeluargaEn. Ruzaini sekeluargaPn. Safiah sekeluargaEn. Salleh sekeluargaEn. Shaari & Zila sekeluargaCik Siti Balquish .En. Suhaimi sekeluargaEn. Tarmizi sekeluargaCik Ulya .En. Ungku Malik sekeluargaCik Wan Rokiah .Pn. Wan Sabrina sekeluargaPn. Yanti sekeluargaEn. Yusri sekeluarga

No comments: