Monday, October 31, 2005

Eid & Pelita & Packing



Lighting the night with Pelita.




The boys enjoying the "Pelita" for the FIRST time in their life. All these while they are fond of mercun & bunga api, but never experience a "Pelita" before.
Mak "Pelita" ni nanti meletup macam mercun tu ye ?
Pity my kids, they have never experience life without electricity for a significant time (except the once in a while black out).

Errrr the not so interesting part - packing for going balik kampung.



Our journey will start whenever the 2 drivers are ready. We already bought the CD Raihan Puasa Dulu Baru Raya and we will bring along the I Look I See CD. And I will be zzzzzzzzzzzzzing off at the back seat. Hopefully the kids behave themselves w/ the new Game Boy catridges.
Oops before that, I need to email my Risk&Security Boss the consolidation package I owe. Ahhhh ada saja yang last minute ni.

To all my relatives and friends who will be on the road may you have a safe and enjoyable trip.


Eid Mubarak - may we be blessed with more of Syawals and Ramadhans to come.

9 comments:

rafiqaheliza said...

Banyaknyeee baju rayaaa..and a new Game Boy cartridge somemoree..Best betul budak2 ni..slamat hari raya sis and maaf zahir batin..have a safe journey balik kampung!

Anonymous said...

Hi Ninuk,

Pelita you dah pun berpasang, I punya is still in the plastic. Kesian anak-anak I. Anyway, hope you have a safe journey to both kampungs - berhati-hati di jlnraya & di udara!
Selamat Hari Raya Maaf zahir Batin.

Zaharah - a Johorean who currently resides in Seremban but will celebrate raya in KL.

LothLorienDor said...

whooa .. pelita dah pasang .. kitorang punya beli dah 3 tahun, tapi pasalnya ada la 2 kali .. sekrang ni lak hujan saje .. i pun tumpang ambik tips kat mana nak beli minyak tanah .. he he he .. selamat raya ye .. hari ahad ni, we'll be in maran, kenduri bertandang my sister .. nak ajak tapiknya I tak sure maran tu kat mana ..

-gartblue-

5xmom ~chanlilian.net~ said...

Ninuk!!!!! I travel from alphabet A to Z in my Raya blog visiting. Baru sampai N aje. Dah tiga hari Raya but still can send you wishes "SELAMAT HARI RAYA, maaf zahir dan batin"

Hope all the kids get the thrill of mercun, bunga api which makes thing most memorable.

Lollies said...

selamat hari raya ninuk..bebudaklah yang paling seronok sekali ek

ninuk said...

Lollies - raye jangan tak raye ... budak ke mak budak ke bapak budak ke tok budak ke nenek budak ke :)

Nae said...

Ninuk....selamat hari raya, ampun maaf dipinta. Sorry tak jadi singgah ur parent's house. Schedule very tight la. Hope your kids enjoy the raya, the mercun, bunga api and of course...duit raya.

zan said...

ler pelita kenit2 jer...tahun nie pun kitaorg pasang panjut, itupun sebab ada anak sedara yg request.

mak aii byk nyer baju...how was your trip to bandung?

famygirl said...

*waves*

hello neighbor :) nak wish you and family salam aidilfitri and maaf zahir batin...